Referenties

MediaScience

www.mediascience.nl

Dyanne is een echte professional. Ze is zeer gedreven, creatief, enorm betrokken en vooral iemand op wie je kunt vertrouwen dat ze de opdracht succesvol vervult. Daarnaast ook een prettig persoon om mee te werken en ik zou iedereen haar van harte aanbevelen!

Simon Aurik, Co-Founder

Blackberry

www.blackberry.com

Dyanne is a very professional recruiter who has proven to be a great sparring partner in my search for a new international challenge. She has in-depth knowledge of a variety of industries and is well connected in different branches.

What I appreciated most is her approach to the business. It is obvious that for her, finding the right job for a candidate is most important; over anything else. Her “candidate centered” approach leads to a long term relationship with mutual benefits.

Robert Lӧbermann, Manager Distribution Sales EMEA

euNetworks

www.eunetworks.com

Dyanne Klein is met haar persoonlijke en authentieke aanpak in staat in korte tijd een goede match te maken tussen wat de organisatie zoekt en wat de kandidaat kan bieden, niet alleen voor de desbetreffende rol maar ook ten aanzien van carriere perspectieven op de langere termijn.

Hans ten Hove, directeur

PcHulpNederland

www.pchulpnederland.nl

Na een inleidend gesprek kwamen we er al snel achter dat er geen goede fit bestond tussen wat wij aanboden/zochten en wat de werknemer zoekt. Door in deze structuur aanpassingen te maken hebben wij een geschikte kandidaat gevonden. Dyanne Klein heeft ons in zeer korte tijd een hoop geleerd op het gebied van recruitment en we zullen haar hiervoor in de toekomst ook zeker benaderen.

Jamie Lesser, Owner

XS Direct

www.xsdirect.nl

Dyanne  is een toegewijd vakspecialist. Zeer hardwerkend,  kundig  met veel ervaring in recruitment. Bovendien erg prettig om mee werken!

Willem Visser, Directeur 

365/KeurCompany

www.365.nl/keurcompany

Binnen 365 hebben wij met regelmaat vacatures. Natuurlijk worden deze eerst intern geplaatst. 365 wil namelijk graag dat medewerkers doorstromen. Wanneer er zich geen geschikte interne kandidaten melden dan wijken wij vaak uit naar werving- en selectiebureaus. Zo zijn wij ook in contact gekomen met Dyanne. Via Dyanne zijn inmiddels twee nieuwe kandidaten aangesteld. Dit is niet “zo maar” gegaan. 365 stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Na een intake gesprek hebben wij snel CV’s van Dyanne ontvangen. Niet alle kandidaten kwamen overeen met onze eisen en wensen maar het merendeel juist wel. We hebben verzocht om nog enkele CV’s van kandidaten toegezonden te krijgen. 365 heeft aangegeven welke kandidaten voor een gesprek konden worden uitgenodigd. Uiteindelijk zijn uit deze procedure dus twee nieuwe collega’s voort gekomen.

Lees meer…

Rabobank Nederland

www.rabobanktoptalent.nl

Wij hebben met Dyanne samengewerkt in de tijd dat zij als consultant bij Content Executive mede de werving en (voor)selectie van HBO- en WO-professionals voor Rabobank TOPtalent verzorgde. Dyanne is betrouwbaar, zorgvuldig, positief kritisch en transparant in haar communicatie; daarnaast liet zij zien dat zij daadkrachtig, stevig en creatief kan zijn om gestelde doelen te bereiken. Ze stond goed haar ‘mannetje’, ook bij het interviewen van potentiële talenten voor ons ontwikkelprogramma. De samenwerking met Dyanne hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Wij zouden haar als recruiter (partner in werving) zeker aanbevelen bij onze collegae van lokale Rabobanken!

Janneke van de Loo, Project Manager en Regiocoördinator & Esther Hogewoning Project Medewerker
Rabobank TOPtalent regio Midden Holland

The Meaning of Work

www.themeaningofwork.nl

Bij mijn zoektocht naar nieuw talent heb ik langere tijd met Dyanne samengewerkt. Mijn uitgangspunt voor een goede samenwerking is dat er resultaat wordt gehaald, maar ook dat dit op een prettige manier gebeurt. Sturen op waarden en resultaat, geheel in de traditie van Het Nieuwe Werken en toekomstgericht Duurzaam Werken. Dyanne vult dat op een goede manier in. Zij komt met goede kandidaten en ook alleen dan wanneer deze daadwerkelijk iets toe te voegen hebben. Daarnaast let Dyanne op een goede nazorg door een regelmatig contact te onderhouden, ook met kandidaten die zij geplaatst heeft.

Wilbert Janissen, organisatieadviseur en eigenaar van The Meaning of Work

Twitter

deel deze informatie via jouw sociale netwerk

Copyright © 2020 Recruitment Integrated | Design & Development door Lama Lama